Publicerad den Lämna en kommentar

Lotepus tröjor med två sticktekniker

Lothepus original koksgrå

Lothepus original är en nyhet i vårt sortiment. Många kunder har efterfrågat den här populära tröjan och nu har vi den äntligen till försäljning. Tröjan är stickad, och som alla Lothepus original tröjor är den tillverkad av 100% ull från norska får. Det är två olika sticktekniker som använts för att den ska bli så underbart skön. Lothepus original koksgrå kan bäras både till fint och vardag, och det är en tröja som du kommer att ha glädje av under många år. Modellen passar både herr och dam

Historien om Lothepus tröjan började med att entreprenören och spelmannen Lothepus sök upp på tv2 i Fjorden Cowboys. Numera vet alla att Lothe är karl för sin tröja och man ser honom knappt utan. Men det var inte förrän han ställde upp i Fjorden Cowboys – Norges variant av Farmen – som äventyret med tröjan verkligen tog fart. Strax därefter var Lothepuströjan klar för tv-publiken och småbrukssåpa.

Publicerad den Lämna en kommentar

Miljösmarta julklappar och presenter

Hej, Jag heter Nora och är får här!

Ska du köpa en julklapp eller en present till någon? Får jag ge dig ett tips? Norwools ylleplagg är himla miljösmarta fritidskläder!

Nora är en av alla de medarbetare som tillverkar Norwools fantastiska tröjor

Norwools tröjor tillverkas av den ull som först håller mig varm på vintern, och sedan, på sommaren när den är för varm för mig får jag den klippt och trimmad av duktiga hantverkare. Om du bara visste hur otroligt skönt det är att bli av med den varma ullen då. (Dessutom ser man äntligen hur kraftig baggen är – minsann, inte bara horn där inte.)

Därefter tar andra minst lika duktiga hantverkare över och tillverkar världens skönaste och snyggaste tröjor – i varje fall om du frågar mig.

Och medan jag förnöjsamt betar vidare och håller landskapet öppet, växer min ull ut igen, lagom till vintern. Snacka om smart kretslopp. Och snacka om en miljösmart present! (en av de populäraste är självklart Norwools Fiskartröjor )

P.S – När du ändå är igång och handlar presenter så varför inte unna dig själv en underbart varm tröja från Norwool – det är som att få en varm jättekram av mig.

Hälsningar Nora!

Min ull blir världens bästa Julklapp!