Betalningsmetoder

Swish fungerar såhär:

Väljer du Swish som betalningsmetod fyller du i dina uppgifter. Sedan ska du godkänna: ”Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor”. Därefter kan du klicka på Slutför köp
Då flyttas du till en ny sida där du får ett ordernummer. Det ordernumret ska du ange när du betalar. Vi har fortfarande manuell hantering av Swish så därför tar det lite längre tid innan du får ditt bekräftelsemail. Så fort hela summan är betald packar och skickar vi din order. Vid Swishbetalning ska du använda fraktmetoden paket – inte postförskott. Betala hela beloppet till Swish nummer 1233867009. Mottagarens namn ska vara Margareta Carlsen.

Paypal fungerar så här:

Om du istället väljer PayPal fyller du i dina uppgifter. Sedan ska du godkänna: ”Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor”. Därefter kan du klicka på Fortsätt till PayPal. Då flyttas du till en helt säker sida på PayPal där du först ska välja om du vill logga in på PayPal eller om du vill betala med kort. På vald sida fyller du sen i de uppgifter som krävs och trycker på Betala Nu. Då får vi din beställning och skickar den direkt.

Postförskott fungerar så här:

Du fyller i de uppgifter som krävs och klickar i den lilla radioknappen vid Frakt Vid Postförskott:. Nu får du upp alternativet Postförskott som betalningsalternativ. Klicka i även den knappen. Sedan ska du godkänna: ”Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor”. Nu kan du trycka på slutför köp. Vi får din beställning och skickar den direkt. När postnord har levererat det till ditt postombud kan du lösa ut ditt paket. Orsaken till att postförskott är så dyrt är att det innebär så mycket merarbete i alla led.Har du köpt någon av våra produkter? I så fall skulle vi bli mycket glada om du ville berätta om vad du tyckte om den. Varje månad har vi lottdragning bland de som lämnar kommentar och betyg under den produkt de köpt. Vinnaren får välja mellan en mössa eller ett par vantar, stickade av norsk ull såklart.