Miljösmarta julklappar och presenter

Hej, Jag heter Nora och är får här!

Ska du köpa en julklapp eller en present till någon? Får jag ge dig ett tips? Norwools ylleplagg är himla miljösmarta fritidskläder!

Nora är en av alla de medarbetare som tillverkar Norwools fantastiska tröjor

Norwools tröjor tillverkas av den ull som först håller mig varm på vintern, och sedan, på sommaren när den är för varm för mig får jag den klippt och trimmad av duktiga hantverkare. Om du bara visste hur otroligt skönt det är att bli av med den varma ullen då. (Dessutom ser man äntligen hur kraftig baggen är – minsann, inte bara horn där inte.)

Därefter tar andra minst lika duktiga hantverkare över och tillverkar världens skönaste och snyggaste tröjor – i varje fall om du frågar mig.

Och medan jag förnöjsamt betar vidare och håller landskapet öppet, växer min ull ut igen, lagom till vintern. Snacka om smart kretslopp. Och snacka om en miljösmart present! (en av de populäraste är självklart Norwools Fiskartröjor )

P.S – När du ändå är igång och handlar presenter så varför inte unna dig själv en underbart varm tröja från Norwool – det är som att få en varm jättekram av mig.

Hälsningar Nora!

Min ull blir världens bästa Julklapp!